Ferit un operari d’una màquina llevaneu a la N-232

L’operari d’una màquina llevaneu ha resultat ferit aquest diumenge en bolcar i quedar travessat el vehicle en la carretera N-232 en el port de Torremiró (Castelló), segons recull el balanç de la situació sobre els efectes del temporal ‘Filomena’ de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana.

En concret, l’accident s’ha produït en el límit amb la província de Terol. La màquina llevaneu ha bolcat i ha quedat travessada en la calçada. A conseqüència d’això, un operari ha resultat ferit.

A més, efectius de la Guàrdia Civil han realitzat en les últimes 24 hores «multitud» d’auxilis i suports a conductors de vehicles que han tingut diverses incidències en carreteres i que s’havien dirigit a visitar zones amb neu, especialment de la província de Castelló.

Així mateix, en la vesprada d’aquest diumenge ja no roman cap camió retingut en carreteres de la Comunitat Valenciana. La Guàrdia Civil ha procedit a desemborsar durant la primera meitat del dia els camions que romanien retinguts en l’A-23, els últims que quedaven, en combois xicotets.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación.      Más información
Privacidad