Declarat un incendi forestal a Aquopolis a Cullera

Efectius de bombers treballen aquest dissabte en l’extinció d’un incendi forestal declarat en una muntanya pròxima al parc aquàtic Aquopolis, en la localitat valenciana de Cullera. Els bombers han desallotjat el recinte de manera preventiva per la proximitat de les flames.

El foc s’ha iniciat a primera hora de la tarda d’aquest dissabte i ha obligat a establir la situació 1 del Pla Especial Enfront del Risc d’Incendis Forestals (PEIF), segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

Aquest nivell 1 es decreta quan una situació d’emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal, per a l’extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.

Fins al lloc s’han mobilitzat dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers, una unitat de bombers forestals de la Generalitat amb una autobomba, un agent mediambiental, un avió i una unitat de prevenció d’incendis.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación.      Más información
Privacidad