La Comunitat Valenciana, en alerta taronja pel temporal i amb gelades pràcticament generalitzades

La Comunitat Valenciana seguirà hui i demà en alerta taronja pel temporal i amb gelades pràcticament generalitzades, segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Les gelades seran puntualment fortes en l’inteior i febles en el litoral. El vent de l’oest i nord-oest anirà de fluix a moderat, han assenyalat les mateixes fonts.

Les temperatures mínimes no patiran molts canvis i les màximes aniran en ascens. Així, la província d’Alacant tindrà una mínima de 2º i una màxima de 13; la de Castelló, de -1 i 12º; i la de València, de 0 i 12º.

El municipi valencià d’Ademús ha descendit en la matinada d’aquest dimarts a temperatures de fins el -13.7ºC mentre que Utiel ha arribat fins els -10.2º i Vilafranca del Cid, -10º. Així ho ha indicat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que ha concretat que les temperatures anaven a seguir baixant fins a després de clarejar.

Des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han assenyalat que en moltes zones dels Ports s’ha arribat també als -10º i per sisé dia consecutiu està mobilitzat tot el dispositiu de nevades.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación.      Más información
Privacidad