La Policia Local de València atén 81 persones sense casa per fred en l’última setmana

La Policia Local de València ha atès un total de 81 persones que passen la nit en el carrer davant el descens que han experimentat les temperatures en els últims dies. Es tracta d’actuacions de la Unitat X-4, especialitzada en l’atenció a persones sense recursos i de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) des del passat 5 de gener.

«És una xifra alta de persones ateses i evidencia l’impacte que estan tenint temperatures tan baixes com les quals estem registrant», assenyala en un comunicat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

La Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) va atendre, solament en la nit del diumenge 10 de gener, 17 persones, mentre que la patrulla X-4 va atendre 12 en la vesprada d’ahir, quan les temperatures anaven descendint progressivament fins a situar-se en les referències negatives que ha tingut durant l’última nit en la ciutat de València. Ja a la nit, van ser ateses 13 persones, es van repartir 18 mantes i es van realitzar cinc trasllats a albergs municipals.

«Són temperatures molt baixes, a les quals no estem acostumats en la ciutat i que suposen un repte major per al dispositiu que treballa tots els dies des de la Policia Local en col·laboració amb Servicis Socials de l’Ajuntament de València i Creu Roja», recalca Aarón Cano.

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación.      Más información
Privacidad