Precipitacions localment persistents i nevades importants per damunt de 600 metres aquest diumenge en la Comunitat

La Comunitat Valenciana viurà una jornada de diumenge amb gelades i precipitacions localment persistents i nevades importants per damunt de 600 metres i puntualment de 300 metres a l’interior, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A més, hauran intervals nuvolosos, que augmentarà a nuvolós amb precipitacions localment persistents en el terç nord i més disperses en la resta.

A l’interior nord de Castelló, bufarà vent del nord-oest moderat i en la resta vent del nord fluix, amb intervals de moderat en el litoral.

Quant a les temperatures, a la província de Castelló, les màximes no superaran els 10 graus en cap observatori. Les més altes es preveuen a Castelló de la Plana i en la Vall d’Uixò, amb 9é. Respecte a les mínimes, rondaran els 6é, encara que a Morella descendiran fins als -3r.

A la província de València, la temperatura més alta la registrarà Gandia, amb 11°, seguida de València, amb 10°. Les mínimes més baixes descendiran fins als -2n a Requena i -1r a Ontinyent.

Finalment, a la província d’Alacant, la capital aconseguirà els 13 graus, Elx els 12é i Dénia i Orihuela, els 11é. Respecte a les temperatures mínimes, Alcoi registrarà -1°, i en la resta se situaran entre 1 i 6 graus.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación.      Más información
Privacidad